Ekiciler Gıda - 2018'den beri

1957 yılında Konya’da küçük bir mandırada sadece koyun sütünden dönemsel olarak peynir üretimiyle başlayan Ekici’nin hikâyesi, 1979 yılından itibaren Antalya’da devam eder. Lokum kıvamında beyaz peynirle sektörde büyük fark yaratan Ekici, zaman geçtikçe yoğun şekilde artan bu talebi karşılamak ve ürün çeşitliliğini arttırmak üzere üretim kapasitesini ve alanını genişletmiştir. Bugüne geldiğimizde yılda yaklaşık 100 milyon litre süt işleyen ve her yıl 30 çeşide yakın ürün çeşitliliği ile 20 bin ton peynir üreten dev bir işletme haline gelir. İstanbul Sanayi Odası verilerine göre Türkiye’nin büyük 1000 Sanayi kuruluşu içerisinde yer alan Ekici, 60 yılı aşkın süredir en lezzetli peyniri, kalite standartlarından ödün vermeden Türkiye’nin dört bir yanındaki tüketicileriyle buluşturmaktadır. Ekici Peynir artık marketlerde yerini alıyor.

Dağıtım Bölgesi

  • Marmara

İletişim

Adres: AOSB 1. Kısım Mahallesi 2. Cadde No:4 Döşemealtı / Antalya

Telefon: +90 242 258 13 96

Faks: +90 242 258 13 95

https://www.ekicipeynir.com/